1. Įjunkite alaus šaldiklį į elektros tinklą.
2. Įjunkite alaus šaldiklį.
3. Atsukite termostatą iki maksimumo, vėliau galėsite sumažinti termostatą iki jūsų norimos alaus temperatūros.
4. Pajunkite statinės vožtuvą ant statinės ir nulenkite rankeną.
5. Nulenkite krano reguliatorių iki horizontalios padėties.
6. Laikykite atlenktą alaus kraną tol, kol alaus statinė prisipildys oru ir pradės bėgti alaus puta.
7. Nupilkite 0,2-0,3 l putos. Alaus žarnoje turite matyti alų.
8. Palaukite 10-15 min. Patikrinkite, alaus kranas turi būti atšalęs.
9. Pradėkite pilti alų reguliuodami krano reguliatorių pagal jums tinkamą pylimo greitį.
10. Nustačius tinkamą pylimo greitį krano reguliatoriaus reguliuoti daugiau nebereikia.
11. Pildami alų į bet kokią tarą visada laikykite tarą palenkus 45 laipsniu kampu ir krano snapelis turi liestis su tara.
12. Išnaudojus alaus statinę atjunkite statinės vožtuvą ir pereikite prie įrangos plovimo.
Alaus termosas „uKeg PRO“ 3.8 litro
€259,00
Slėginis alaus termosas “uKeg 128” – tai 3,8 litro mini statinė, kuri išlaiko alų:
- šaltą – net 24val.
- šviežią ir gazuotą – net dvi savaites.
Korpusas pagamintas iš patvaraus, dvisienio nerūdijančio plieno su vakuumine izoliacija.
CO2 reguliatoriaus dangtelis su slėgio matuokliu leidžia nustatyti ir automatiškai palaikyti tobulą slėgio lygį skirtingoms alaus rūšims.
Pridedami du 16g CO2 balionėliai.
Mėgaukitės šaltu ir šviežiu alumi bet kur ir bet kada.
Indas – patvarus, dvigubomis sienelėmis vakuuminiu būdu izoliuotas nerūdijantis plienas.
Karbonizacijos dangtelis – automatiškai reguliuoja slėgį, kad alus būtų optimaliai gazuotas. Pasirinkite norimą gazavimo lygį – nuo 0 (išjungta) iki 15 psi.
Šaltas – išlaiko alų šaltą net 24val. Šviežias – išlaiko alų šviežią ir gazuotą dvi savaites.
Talpa: 3785 ml = 8-10 alaus.
Slėgio matuoklis – leidžia lengvai parinkti tinkamą slėgį skirtingoms alaus rūšims.
Rankena – leidžia patogiai transportuoti.
Stebėjimo vamzdelis – rodo uKeg turinį ir kiek jo liko.
Išpilstymo čiaupas – lengvai įpila alaus bet kada, nenuimant dangtelio. Be to, yra čiaupo užraktas, apsaugantis nuo netyčinio alaus išliejimo.
1. Karbonizacijos Gidas skirtingiem gėrimams
Alaus Tipas | PSI |
---|---|
Stout, Porters, Cream Ales, Barley Wines | 3-6 PSI |
Brown Ales, Ambers, Red Ales | 5-8 PSI |
IPAs, Pale Ales, Wheat Beers, Other Ales | 7-10 PSI |
Lagers, Pilsners, Ciders, Kombuchas | 9-12 PSI |
Wine | 12-15 PSI |
2. Kaip naudotis CO2 dangteliu?
- Įdėkite CO2 kapsulę į laikiklį ir prisukite prie dangtelio apačios.
- Pripilkite uKeg alaus termosą mėgstamo alaus ir užsukite dangelį.
- Nustatykite reikiamą karbonizacijos lygį. Reguliatorius automatiškai išlaikys jūsų nustatytą lygį.
- Įsipilkite alaus, gurkšnokite bei mėgaukitės ir pakartokite.
3. Kiek laiko tarnauja CO2 kasetė?
CO2 kasetės pakanka vienam pilnam uKeg alaus išleidimui. Pilnai iškleidus visą alų, turėti likti šiek tiek spaudimo, jį galite panaudoti uKeg išvalymui vandeniu ir išpilti per čiaupą.
4. Ar uKeg galima naudoti ne tik alui, bet ir kitiems gazuotiems gėrimams?
Į uKeg galite įpilti sodos vandens, vandens ar kitų gazuotų gėrimų, pavyzdžiui, putojančio vyno ar naminių kokteilių. Vienas iš mūsų komandos narių netgi naudoja jį gazuotam obuolių sidrui.
5. Kokia garantija taikoma uKeg?
Kiekvienam uKeg suteikiama 1 metų garantija dalims ir defektams. Taip pat, siūlome atsargines dalis ir priedus. uKeg pagamintas iš aukštos kokybės dalių ir tinkamai prižiūrimas tarnaus visą gyvenimą.