Ar Jums yra 20 metų?

Patvirtindami jūs sutinkate su mūsų Privatumo Politika

Alaus šaldiklio pajungimas ir naudojimas

Čia pateikiama video medžiaga, kurioje labai aiškiai pavaizduota, kaip taisiklingai pasijungti alaus šaldiklį.

INSTRUKCIJA VIDEO

  1. Pastatykite alaus šaldiklį į vietą, kurioje bus laikomas.
  2. Pajunkite statinės vožtuvą ant statinės ir nulenkite rankeną.
  3. Laikykite atlenktą alaus kraną tol, kol alaus statinė prisipildys oru ir pradės bėgti alaus puta.
  4. Kranas turi būti pilnai atlenkiamas į save.
  5. Nupilkite 0,2-0,3 l putos. Alaus žarnoje turite matyti alų.
  6. Įjunkite alaus šaldiklį į elektros tinklą.
  7. Įjunkite alaus šaldiklį. Patikrinkite ar oro padvimo funkcija įjungta.
  8. Atsukite termostatą iki maksimumo, vėliau galėsite sumažinti termostatą iki jūsų norimos alaus temperatūros.
  9. Palaukite 10-15 min. Patikrinkite, alaus kranas turi būti atšalęs.
  10. Pradėkite pilti alų reguliuodami krano reguliatorių pagal jums tinkamą pylimo greitį.
  11. Nustačius tinkamą pylimo greitį krano reguliatoriaus reguliuoti daugiau nebereikia.
  12. Pildami alų į bet kokią tarą visada laikykite tarą palenkus 45 laipsniu kampu ir krano snapelis turi liestis su tara.

Kaip išvengti problemų:

  1. Pasitikrinkite ar visos šlangos yra sujungtos ar nėra nutekėjimo. Jeigu yra nesandari šlangutė, tai nuolatos girdėsite papildomą garsą – alaus šaldiklis pumpuoja orą ir neišsijungia.
  2. Jeigu nebėga alus. Patikrinkite ar visus veiksmus padarėte teisingai. Jeigu ir toliau nebėga, nuimkite statinės vožtuvą ir pajudinkite centre esantį plastikinį burbuliuką (galite naudoti ploną medinį pagaliuką, ar tušinuką);
  3. Jeigu palikote įjungtą alaus šaldiklį neprijungus alaus ir prijungus statinę alus nebėga, gali būti, kad įranga yra užšalusi. Atjungiame įranga ir padedame į šiltesnę vietą~20 min, kol atitirps viduje esantis ledas.
  4. Griežtai nedėti gėrimo puodelių ant įrangos viršaus, nes išpylus skystį galite sugadinti įrangą.
  5. Informuojame, kad įranga pritaikyta naudoti nedideliam kiekiui alaus. Rekomenduojamas išpylimas 30 – 40 l per valandą. Jeigu norite galingesnės įrangos, kreipkitės į pardavėją.
Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive