- Įjunkite alaus šaldiklį į elektros tinklą.
- Įjunkite alaus šaldiklį.
- Atsukite termostatą iki maksimumo, vėliau galėsite sumažinti termostatą iki jūsų norimos alaus temperatūros.
- Pajunkite statinės vožtuvą ant statinės ir nulenkite rankeną.
- Nulenkite krano reguliatorių iki horizontalios padėties.
- Laikykite atlenktą alaus kraną tol, kol alaus statinė prisipildys oru ir pradės bėgti alaus puta.
- Nupilkite 0,2-0,3 l putos. Alaus žarnoje turite matyti alų.
- Palaukite 10-15 min. Patikrinkite, alaus kranas turi būti atšalęs.
- Pradėkite pilti alų reguliuodami krano reguliatorių pagal jums tinkamą pylimo greitį.
- Nustačius tinkamą pylimo greitį krano reguliatoriaus reguliuoti daugiau nebereikia.
- Pildami alų į bet kokią tarą visada laikykite tarą palenkus 45 laipsniu kampu ir krano snapelis turi liestis su tara.
- Išnaudojus alaus statinę atjunkite statinės vožtuvą ir pereikite prie įrangos plovimo.